BAGELS & BEANS, VOOROP BLIJVEN LOPEN OP HUN EIGEN MANIER - Fanly

BAGELS & BEANS, VOOROP BLIJVEN LOPEN OP HUN EIGEN MANIER

Written by: Bas | On November 6, 2018

Bagels & Beans heeft in de afgelopen twee decennia een fantastische groei doorgemaakt, en niet zonder reden. Het creëren van het ultieme huiskamer gevoel met goede koffie en goede service is een kunst op zich, en dit wordt door de grote schare fans onderkend.

Maar de van origine Amsterdamse koffieketen wilt voorop blijven lopen. Betalen, sparen, communiceren; het kan volgens Bagels & Beans veel moderner.

Ninande Thio & Ronald Bakker, oprichter Bagels & Beans

 

Een eigen merk, een eigen platform

Initieel zocht Neerlands meest favoriete koffieketen naar een oplossing welke de veelgebruikte traditionele spaarkaart kon vervangen.

Vooral de administratieve rompslomp en weinig ruimte tot aanpassingen in beloningen waren reden om vaarwel te zeggen tegen deze verouderde manier van het iets terugdoen voor de loyale gast.

 

Het belonen van de klant staat voorop

 

Bagels & Beans wilde het niet bij een simpele spaarkaart-vervanger laten, een eigen platform biedt namelijk veel meer mogelijkheden naast het gebruikelijke sparen voor beloningen, namelijk:

  • Het toesturen van persoonlijke vouchers;
  • Mensen verrassen op hun verjaardag of andere favoriete datum;
  • Locatiegebonden bagelnieuwtjes communiceren;
  • Gasten de mogelijkheid bieden een digitale cadeaubon te versturen;
  • Eenvoudig betalen met een pre-paid tegoed.

 

Het spaarprogramma van Bagels & Beans

 

Hoe werkt het voor de Bagels & Beans gast?

Sparen

Bij ieder bezoek spaart men door de QR code op de kassabon te scannen, hierbij ontvangt de gast hartjes ❤ welke inwisselbaar zijn voor afwisselende beloningen.

Cadeaukaart + betalen

Iemand een cadeaukaart geven kan eenvoudig via de Bagels & Beans app. De cadeaukaart kan vervolgens als een pre-paid tegoed worden gebruikt, gewoon vanaf de eigen smartphone.

Naast het cadeau doen van tegoed kun je ook eenvoudig betalen via de app. Dit is niet alleen handig en snel, het biedt de gast ook voordeel. Bij het opladen van prepaid tegoed krijgt de gast namelijk een extraatje van het huis.

 

Eenvoudig betalen met de Bagels & Beans app

 

Landelijke introductie

Vanaf vandaag is de Bagels & Beans appvoor het grote publiek te downloaden en kan het direct worden gebruikt in één van de bijna 80 locaties.

Ondersteuning

De afgelopen maanden hebben de loyaliteitsplatform specialisten van Fanly actief geholpen om alle franchisenemers voor te bereiden op de lancering van hun eigen platform.

Uiteindelijk is dit het platform van de franchisenemer, of liever gezegd, de gastvrouwen en heren waar dagelijks duizenden mensen hun koffie komen drinken.

 

De gastvrouw en heer van Bagels& Beans Zeist

 

De apps zijn nu te downloaden in zowel de AppStore als de Play Store.